МО класних керівників на тему "Формування навчальної мотивації через позаурочну діяльність. Робота класних керівників з профілактики шкідливих звичок та формування культури здорового способу"

11 січня 2020 року на базі НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.- ДНЗ" відбулося МО класних керівників на тему "Формування навчальної мотивації через позаурочну діяльність. Робота класних керівників з профілактики шкідливих звичок та формування культури здорового способу". Своїм досвідом роботи ділились: класний керівник 8 класу Галина Логін з питань формування в учнівської молоді фінансової грамотності, класний керівник 11 класу Олена Бучок щодо формування в учнів медіаграмотності крізь призму медіаосвіти, класний керівник 6 класу Ірина Матвіїшин про види кібербулінгу і правила безпечного Інтернету.

Заступник директора з виховної роботи Марія Процик підвела підсумки засідання МО та наголосила на важливості впровадження у систему виховної роботи розглянутих тем, а також звернула увагу на планування роботи класного керівника відповідно до ПРОГРАМИ "НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА" У ПОСТУПІ ЦІННОСТЕЙ. Присутні розробили структуру проведення індивідуальних зустрічей з батьками, які будуть запроваджуватися у закладах освіти з січня місяця 2020 року.

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.