Школа – Доросле життя

Як швидко і невблаганно летить час. Незважаючи на всі перешкоди високосного року, випускний 2020 відбувся. Ми пишаємось всіма нашими випускниками, адже вони – майбутнє нашої країни! Вони особливі, вільні в думках і в усьому, що їх стосується, вони не бояться бути наполегливими і не бояться труднощів. Вони прекрасні!

У цьому ми ще раз переконалися, коли відправляли у політ літаком номером 2020 рейсом «Школа – Доросле життя» 12 випускників 11 класу НВК «Лозівська ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ».

А яка ж важлива подія у нашому житті може відбуватися без Божого благословення? Тому в переддень свята о. Ігор поблагословив випускників разом із найріднішими людьми під час служби Божої в церкві св. Петра і Павла.

Приємні емоції, сміх до сліз та гучні оплески звучали протягом усього свята, яке відбулося у будинку культури с. Лозова. А інакше і бути не могло, адже тут зібрались чудові люди, які підтримували наших випускників у всьому. Це їх батьки, рідні та знайомі. Почесне місце на святі займали гості, які теж хвилювались за наших діток. Це всі відчули, коли з напутнім словом виступив сільський голова Анатолій Романович Кулик.

Вітаючи із закінченням школи, він побажав випускникам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості, рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою найсміливіші завдання і втілювати їх в життя. Також, до винуватців свята звернулась Віра Василівна Коршняк – начальник відділу освіти, яка побажала всім випускникам успіхів, наснаги, терпіння, нових досягнень, і всього найкращого у майбутньому.


Раділи разом із випускниками і їх наставники – вчителі. Їх високий професіоналізм, витримка та любов допомогли стати колишнім учням такими розумними, вихованими, веселими та креативними. І це показали результати випускників, які гідно здали ЗНО. А такі учні як Гриньків Тетяна, Крет Юлія та Чорна Катерина підтвердили свої високі досягнення у навчанні та були нагороджені золотими медалями.

Багато гарних, напутніх слів та побажань було сказано на адресу випускників від директора школи Анни Йосифівни Чаповської. ЇЇ побажання доповнила перша вчителька Ольга Володимирівна Гоцко. Не залишив байдужим нікого з присутніх виступ класного керівника Олени Сергіївни Бучок, яка всі ці роки була вірним другом для кожного випускника.

Слово відповіді взяли одинадцятикласники. В оригінальній формі вони висловили слова подяки вчителям, батькам, прощання із дитинством та мрії про майбутнє.

Хвилюючим був цей день не лише у дітей. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Вони відчували, як шалено б’ється серце, а то його стукіт і зовсім десь зникав, бо у вирій життя полетять їх пташенята. Батьківські слова звучали як молитва, благословення на щасливе майбутнє.

Яскравим завершенням свята був ніжний вальс випускників! Кружляючи у прощальному вальсі, учні поринули у спогади, мрії, сподівання, відчуваючи радість, смуток та світлу печаль розлуки. Тож бажаємо нашим випускникам щасливої долі, здійснення всіх мрій!

Нехай обрана професія принесе достаток і благополуччя і обов’язково буде правильним вибором у житті! Міцного здоров’я і вірних друзів! Дорогі випускники, залишайтесь такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій та сподівань.

Кiлькiсть переглядiв: 446

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.