День безпечного Інтернету 2021

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.
Учні НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.- ДНЗ" також долучилися до проведення Дня безпечного Інтернету. Вчителька інформатики даної школи Ірина МАТВІЇШИН провела ряд заходів з безпеки онлайн. Учні 3 класу попрацювали із доповненою реальністю, переглянули мультфільм "Увага! Інтернет" та перевірили свої знання з правил користування Інтернетом в онлайн-сервісі LerningApps. Для учнів 5 класу Ірина Ігорівна провела виховну годину "А ви знаєте як правильно поводитися в мережі Інтернет?" З учнями 9-11 класів вчителька провела заняття "Національна дитяча "гаряча лінія" - для дітей та про дітей". В ході роботи учні зробили тестовий дзвінок на гарячу лінію, де їм більше розповіли про роботу НДГЛ. Також здобувачі освіти переглянули відеоролик «Online сексуальне насильство над дітьми (кібер грумінг)».
Учні 11 класу взяли участь у події «Safer Internet Day Challenge 2021», де протестували безпечність своєї поведінки в цифровому світі.

/Files/images/148954164_439903094121135_1964654991287765331_o.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 54

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.